TUOTEET

IQ MOBILE™ 8

ERITTÄIN TEHOKAS JA EKOLOGINEN PIENESINEIDEN DESINFIOINTIRATKAISU.

IQ MOBILE™ 8 desinfioiva UV-valo tehoaa kaikkiin mikrobeihin: bakteereihin, viruksiin, sieniin, homeisiin ja alkueläimiin – myös taudinaiheuttajiin sekä antibiooteille vastustuskykyisiksi muodostuneisiin bakteerikantoihin. IQ MOBILE™ 8 tehokkaat UV-led valot tuhoavat myös ns. superbakteerit! Laite tuhoaa 2 minuutissa 99,9% desinfioitavan esineen pinnalla oleveista bakteereista.

LF-MLDS

DESINFIOINTILAITE LÄPIANTOKAAPPIIN
GMP-puhdastiloissa käytettävien materiaalien desinfiointiin.

LF-MLDS:n elektroniikka ja akku on mahdollista sijoittaa joko laitteen päälle tai sivulle. Laitteella pystytään desinfioimaan 100 kahden minuutin desinfiointisykliä yhdellä latauksella. (akku 36 V, 10 Ah) Laitteessa on Gen4-loD-32T pienoistietokone kosketusnäytöllä, josta desinfiointiaikaa voidaan tarvittaessa muuttaa. Näytöllä näkyy myös desinfiointisyklien määrä akunvaihdon jälkeen sekä meneillään olevan desinfiointisyklin jäljellä oleva aika. Kaikki muu informaatio tulee myös kosketusnäytölle.

Laite voidaan käynnistää erillisestä kaukosäätimestä, LF-MLDS Appista tai selaimen avulla (laiteessa on Wifi). LF-MLDS sisältää kaksi magneettista turvakytkintä, joiden avulla varmistetaan ettei laite käynnisty jos läpiantokaapin ovi on auki. Desinfioitava materiaali asetetaan laitteessa olevan kvartsilasi levyn päälle. Ennen laitteen toimitusta asiakkaan suurimmille materiaaleille tehdään desinfiointitestit. Näin varmistutaan laitteen desinfiointikyvystä.

LF-DLS

DESINFIOIVA TUPLAVALO
Tilojen ja kulkuneuvojen tehokkaaseen ja nopeaan alkoholittomaan desinfiointiin ja valaistukseen

LF-DLS -laite on desinfioitavan tilan sisälle sijoitettava kokonaisuus, joka sisältää ohjausyksikön ja tarpeen mukaisen määrän tuplavaloyksiköitä. Järjestelmä koostuu näytöstä, LED-ohjausyksiköstä ja tuplavaloista. Laite toimii myös tavallisena säädettävänä valaisimena.

UVC-ledien valo tappaa bakteerit kohdistuessaan pinnalle. Bakteeritasapaino tilassa säilyy valaisemattomien pintojen mikrobikannalla.

Laite tunnistaa tilassa tapahtuvan liikkeen. Liike katkaisee UVC-desinfioinnin ja jatkuu ennalta määrätyn ajan jälkeen liikkeen päätyttyä. Liikkeen tunnistuksen aikana desinfiointiohjelmaa ei voida käynnistää.

Järjestelmään kuuluu desinfioitavan tilan ulkopuolella olevat langattomat painikkeet, joilla desinfiointiohjelma käynnistetään ja tarvittaessa lopetetaan kesken desinfiointi-syklin.

Tuplavaloissa on siniset voimakkaat merkkiledit, joiden palaessa desinfiointiohjelma on käynnissä.

Close Menu
×
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept